Informacije o dostavi

Kako bo izdelek dostavljen?

Za dostavo paketov sodelujemo z dostavno službo Pošta Slovenija.

V primeru, da te v času dostave na naslovu ni, lahko svoj paket prevzameš v poslovalnici Pošte Slovenije navedeni na obvestilu, ki ga v tvoji odsotnosti pusti poštar v tvojem nabiralniku.

Strošek dostave blaga

SLOVENIJA: Strošek dostave s Pošto Slovenije znaša  4,40 € za vsa naročila do vrednosti 40,00 €. Pri nakupu izdelkov nad 40,00 €, pa poštnino častimo mi.

Plačilo

Uporabnik plača naročeno blago:

Plačilo po povzetju z gotovino ali bančno kartico (ob dostavi izdelka) dostavni službi Pošta Slovenije.

Bančno nakazilo na podlagi izstavljenega predračuna (po predračunu, pred dostavo izdelka).

Plačilo preko Paypala  (ob oddanem naročilu).

Dobavni rok

Vsa naročila oddana od ponedeljka do petka do 13. ure, ki imajo izbran način plačila po povzetju ali s Paypal, bodo odposlana naslednji delovni dan. Če si izbral/a plačilo preko predračuna, pa počakamo na nakazilo, nato paket odpremimo. Okviren čas dostave paketov v Sloveniji je 1- 4 delovna dni.

V primeru povečanega obsega naročil se lahko čas odpreme paketov in posledično dostave podaljša za nekaj dni, zato lahko pred oddajo naročila (v kolikor se ti z dostavo zelo mudi) informacijo o predvidenem času dostave preveriš na mailu info@kupujemzdravo.si  ali preko klica na +386 30 691 300.

Garancija in reklamacije

Kupec je dolžan takoj po prejetju blaga, blago preveriti za očitne napake. Če kupec ugotovi očitno napako, mora takoj o tem obvestiti ponudnika. V primeru da tega ne stori, ne mora uveljavljati nobenega odškodninskega zahtevka do ponudnika zaradi očitnih napak. Rok za reklamacije je 8 dni od prejema izdelka. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

V primeru očitne napake lahko kupec izbira med naslednjimi možnostmi: nadomestitev blaga, znižanje prodajne cene ali vrnitev denarja.

Ponudnik ni odgovoren za napake, kjer se vidi, da so povzročene s strani kupca.

Reklamacija se ne upošteva v naslednjih primerih:

  • če ugotovimo, da je bilo blago poškodovano zaradi nepravilnega ali malomarnega ravnanja kupca,
  • če ob reklamaciji ni priložena kopija računa,
  • če so blagu odstranjene originalne etikete-kartončki,
  • če so vidni znaki uporabe – je izdelek odprt.

Veljavnost ponudbe

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene so v EUR, ter že vsebujejo predpisani DDV.

Podjetje POMARANČA 5 d.o.o. skuša kar najbolje skrbeti za točnost in ažurnost podatkov, navedenih na spletni strani, vseeno pa lahko prihaja do nepravilnosti pri objavah cen, dobavnih rokov, opisov in lastnosti izdelkov. Ker se vse morebitne spremembe ne uspe vedno vpisati na spletno stran sočasno z nastankom spremembe, bo spletna trgovina www.kupujemzdravo.si kupca vedno obvestila o spremembah ter mu omogočila preklic ali zamenjavo naročenega izdelka.

Prav tako bo spletna trgovina www.kupujemzdravo.si kupca obvestila, v kolikor se tekom obdelave njegovega naročila cena artikla spremeni in skušala po svojih najboljših močeh najti primerno in zadovoljivo rešitev za obe strani. POMARANČA 5 d.o.o. si pridružuje pravico do spremembe cen (ter vsebinskih in tekstovnih sprememb) brez predhodnega obvestila.

Košarica
Prijava

Računa še ni?

Facebook X Instagram
Spletna trgovina za zagotavljanje celovite spletne storitve in funkcionalnosti uporablja piškotke. Za nadaljnjo uporabo spletne trgovine soglašate s piškotki.
Začnite tipkati, da vidite izdelke, ki jih iščete.
Trgovina
0 Seznam želja
0 items Košarica
Moj račun