O Nas

“Dve stvari naj vam prideta v navado: da pomagate, ali pa da vsaj nič ne škodite.”

Ideja o ustanovitvi našega podjetja se je rodila zaradi zagovarjanja zdravega načina življenja, povratka k naravi in uživanja vseh dobrot, ki nam jih ponuja. Želja nam je ljudem ponuditi najboljše naravne izdelke po sprejemljivih cenah. Naši izdelki so namenjeni aktivnim in rekreativnim športnikom, ter tistim, ki bi želeli začeti živeti zdravo in kakovostno. Živimo ta način življenja, katerega želimo ponuditi tudi vam. Izbrali smo delo, ki ga imamo radi in v njem uživamo.

“Narava je najboljši zdravnik.”

Izbiramo in zastopamo izdelke vrhunske kakovosti, ki jih potrebujemo v vsakdanjem življenju. Izdelki športne prehrane in proteini so 100 % naravne in čiste zeliščne sestavine, brez barvil, umetnih sladil ter umetnih arom. Naši izdelki so proizvedeni v EU in primerni tudi za vegetarijance in vegane.

“Povej mi kaj ješ, in povedal ti bom, kaj si.”

Sodelujemo s strokovnjaki na področju prehrane in športa, prehranskim svetovalci in fitnes trenerji, s ciljem, da vam ponudimo čimveč pomoči kako živeti zdravo in kakovostno. Ponujamo vam tudi svetovanje o prehrani, prilagojeno vašim potrebam, zmožnostim in željam. Svetovanje je namenjeno vsakemu, ki želi imeti nadzor nad svojim prehranjevanjem, izgledom in zdravjem.