Processed with Snapseed.

Vir slike: had.si

Roni:

Vsake toliko časa me doma pričaka paket, s katerim ne vem točno, kaj naj storim. Tokrat sem dobil 1 kg paket proteinov Veggie Style, ki so mi jih poslali izspletne trgovine Kupujem zdravo. Ker se zadnje čase prehranjujem vegansko, so me opazili in poslali čokoladni shake, ki je 100% veganski, ne vsebuje soje, ne vsebuje dodanih sladkorjev, ne vsebujejo glutena in ne vsebujejo sirotke.

To so uvodne besede blogerja Ronija Kordiša, bolj zanega kot HAD. V mesecu novembru je znani Slovenski bloger dobil na preizkus naše Veggie Style proteine. Zakaj ravno on? Roni je namreč raziskal že skoraj vsak kotiček Slovenije v iskanju najboljšega veganskega hamburgerja. In ni jih bilo malo. Preiščite nejegov blog in našli boste obilo koristnih napotkov. Zato smo se odločili, da damo na “stresni” test tudi naše beljakovine.

Roni:

V bistvu je bil tole danes zjutraj precej okusen zajtrk. Namesto, da pametujem o tem, kako in zakaj je potrebno uživati proteine in ker res ne vem o tem ničesar – verjetno ne bom v parih dneh dobil 6-packov, je boljše, da se ne spuščam na to področje. Dejstvo pa je, da je okus dober in da bom te proteine namešal še v kakšno drugo “mešanico”, ki si jo zvarim za zajtrk.

Več pa si lajko preberete na njegovem blogu: HAD.SI 


Video predstavitv priprave proteinov:

Roniju lahko sledite na
@had – twitter
@roni.kordis – instagram
/had.si – facebook
www.had.si – spletna stran

Vir besedila in slike: http://www.had.si/blog/2016/09/13/kupujemzdravo-si-veggie-style-100-veganski-proteini-brez-sladkorja/ , 7.10.2016

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja