Pripravite si koktejl, ki bo okrepil vašo energijo in vitalnost celega telesa. Če ga spijete zjutraj, vam bo po besedah znane ruske pevke Ekaterine Shavrine dal krila za cel dan!

V mešalniku zmeljite:

  • eno hruško,
  • eno banano,
  • pol skodelice svežih ali zmrznjenih malin
  • eno skodelico kefirja. Za vegansko različico namesto navadnega uporabite kokosov kefir ali kombučo.

Dober tek 


Za dodatno energijo in še boljšo koncentracijo priporočamo tudi uporabo VEGGIE STYLE izdelka WAKE UP! Naša posebna zeliščna formula vam pomaga premagovati fizično in psihično utrujenost, vas napolni z energijo in poveča zbranost. Kapsule vas bodo napolnile z maksimalno energijo in koncentracijo, če jih vzamete 1 uro pred intenzivnim treningom. Ta naravna formula pomaga pri športu, študijskih ali vsakodnevnih obveznostih. Vsebuje naslednje sestavine organskega izvora:

EKSTRAKT ZELENEGA ČAJA

Zeleni čaj je dobro poznan kot stimulant, saj nam daje dodatno energijo in spremeni naše stanje utrujenosti v prijetno evforično stanje.

KOREJSKI GINSENG

Je poznana tudi kot indijski ginseng. Telo umirja in ga naredi odpornega proti prehladom in infekcijam, poveča seksualno moč in plodnost.

GINKGO BILOBA

V kitajski medicini je poznana po vplivu na izboljšanje spomina in možganskih funkcij.

GUARANA

Guarana, ki je že dolgo zelo priljubljena med prebivalci Brazilije, daje nam dodatno energijo. Vsebuje vrsto kofeina, ki poveča koncentracijo, zbistri misli in poveča libido.

WAKE UP dobite na naslednji spletni povezavi:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja